Om oss

Spama er et selskap med spesiell kompetanse innenfor bank og finans. Bedriften ble etablert i 1952.

Spama utvikler produkter og tjenester innen følgende områder:

  • Kurs og konferanser
  • E-læring
  • Juridiske avtaledokumenter
  • Skolemateriell

Kurs og konferanser

Våre kurs og konferanser dekker de viktigste områdene innenfor bankhåndverket.

E-læring

Læringen er best når den er handlingsorientert. Derfor utvikles våre nettstudier i tett samarbeid med brukerne. Det ivaretar et av våre viktige mål, å bygge læring ved å starte med kjente problemstillinger og situasjoner gjennom cases og oppgaver. Slik når vi frem til bruker på hans/hennes hjemmebane.

Vi har utviklet mer enn 40 generelle nettstudier som møter bransjespesifikke krav til kunnskap hos finansansatte, enten det gjelder utdanning av finansielle rådgivere eller målrettet opplæring i aktuelle lovverk eller andre fagområder. Faglige ressurser er tilgjengelige innenfor alle områdene om du skulle stå fast eller ha spørsmål.

Juridiske avtaledokumenter

Spama har gjennom mange år bygget opp spisskompetanse på utvikling og produksjon av juridiske avtaledokumenter innen bank og finans.

Vi leverer de fleste juridiske dokumenter innenfor de ulike fagområdene. De elektroniske avtaledokumentene er tilgjengelige via bankenes saksgangssystemer. Alle dokumentene bygger på maler som innfrir kravene både til nasjonale og internasjonale dokumentstandarder.

Vi tilbyr også et bredt utvalg av engelske, elektroniske avtaledokumenter innen områdene dagligbank og kreditt. Avtaledokumentene kan tilpasses den enkelte kunde, og vi kan utvikle ytterligere avtaledokumenter for den enkelte bank/finansieringsinstitusjon.

Skolemateriell

Flere banker jobber aktivt med å bearbeide sine fremtidige lønnsomme kunder, nemlig barn og ungdom i sitt lokalmiljø. Disse benytter seg av Spamas skolemateriell, og satser på ungdom. Materiellet bestiller du i nettbutikken vår.

Årsberetning 2019

Årsberetning 2019

Årsberetning 2018

Årsberetning 2018

Ta kontakt med oss på +47 22 9831 | firmapost@spama.no hvis det er noe du lurer på.