Pensjonskonferanse

Webinar
Dato: 6. - 7. april 2021
Påmeldingsfrist: så snart som mulig

Har du oversikt over alle nyhetene og mulighetene på pensjonsområdet?

Målgruppe

Bankens medarbeidere innen personmarkedet. Kurset passer både for ansatte som er nye innen PM og for de mer erfarne som ønsker å oppdatere seg på nye regler og bli tryggere på salg av pensjon.

 

Praktisk informasjon 

Dato

6. - 7. april 2021

Tid

dag 1 kl. 12.00 – 15.30 / dag 2 kl. 09.00 – 12.30

Sted

På egen PC - hjemme eller på jobb.

Kursavgift

3 950,-

Påmeldingsfrist

Så raskt som mulig

 


Meld på

 

Program

Nyheter og viktige økonomiske forhold.

Konferansen har som hovedhensikt å tilføre praktisk kompetanse til den enkelte kunderådgiver. Vi ser blant annet på noen punkter som blir viktige fremover:

 • Nyheter rundt pensjonsopptjening - Pensjon fra første krone. Trender. Hvilken betydning har nyheter, også at tjenestepensjon nå får med seg tjenestepensjon for perioder under 12 måneder.
 • Egen pensjonskonto i kundedialogen - Hva kan være fornuftig å velge. Fordeler/ulemper med valgene som må tas før 1. mai.
 • En fornuftig pensjonsporteføljen - Opptjening av pensjon (innskuddspensjon, forvaltning, risiko)
 • Sterke og svake sider ved pensjonskalkulatorer – hva forteller de egentlig? Hva forteller NAV, Norsk Pensjon ikke til kunden? Hvilke feller og muligheter ligger «gjemt»
 • Tidlig uttak  av pensjon og konsekvenser -  Planlegging av pensjonsøkonomien sett sammen med resten av ens økonomi
 •  Stoffet er belyst ved ulike pensjon-cases

 

Meld på 

 

Gjennomføring

På webinardagen vil du motta en link til e-postadressen som du har registrert deg med. Lenken kobler deg opp i klasserommet, som er en plattform for webinarer. Det er viktig at du har et godt internett, og at du bruker nettleseren Chrome. Sjekk også med IT-ansvarlig i banken om det er satt opp brannmurer i banken som gjør at du må koble deg opp via Mobilnett. Vi anbefaler at du logger deg på minst 10 minutter før oppstart for å sikre deg at du kommer inn i "klasserommet". Klasserommet åpnes opp 1 time før webinaret starter så du har mulighet for å teste lyd, bilde og nett.

Meld på 

 

 Foredragsholdere

Gunther Bache, Tredjepart AS   
Gunther er en erfaren rådgiver innen pensjon og privatøkonomi for ansatte, bedrifter og organisasjoner. Han er utdannet økonom og har lang erfaring innen journalistikk, økonomisk rådgivning og nett-/magasinproduksjon.

Kristian Jacobsen, Tredjepart AS 
Kristinan er en erfaren rådgiver innen pensjon og privatøkonomi for ansatte, bedrifter og organisajsoner. Han er fagansvarlig innenfor pensjonsområdet i Tredjepart AS.Meld på

 

Påmeldingsregler

Påmeldingsreglene vil variere i året 2021 for de forskjellige arrangementene grunnet Covid-19. Når det ikke er mulig å gjennomføre kurs, konferanser grunnet Covid-19 vil arrangementer kunne bli flyttet til en ny dato, eller satt opp som webinar alternativt kansellert. Spama følger nøye med på utviklingen, og vil vurdere situasjonen og flytting av arrangementer fortløpende.

 1. Påmeldingen er bindende.
 2. Ved avmelding senere enn 10 dager før arrangementet belastes 50 % av kursavgiften.
 3. Ved avmelding 3 dager før kurs eller uteblivelse belastes full avgift.
 4. Dersom kursarrangør blir belastet for avmeldte deltakere av hotellet, blir belastningen videresendt til arbeidsgiver.
 5. Hvis du blir forhindret fra å møte, er det fullt mulig å la en kollega overta plassen din.
 6. Ved sykdom gjelder reglene overfor.

Meld på