Mislighold BM

Webinar
Dato: 19. - 20. oktober 2021
fra kl. 09.00 - kl. 12.00 (inkl. svar på evt. spørsmål)
Påmeldingsfrist: 4. oktober

oppsigelse -tiltredelse -realisasjon, ved mislighold i næringsengasjementer

Webinaret tar for seg de mest sentrale problemstillingene banken møter, ved mislighold i et næringsengasjement. Det legges vekt på praktiske tilnærminger, og gjennomgangen knytter seg i stor grad  til de standard avtaledokumenter som brukes i dag. Rekkefølgen på de ulike aksjoner blir tatt opp, og formålet er å sette saksbehandler, i bedre stand til å ta de rette avgjørelsene til rett til.

 

Målgruppe

Bankens rådgivere på bedriftsmarkedet. Kurset passer for ansatte som er nye innen BM, samt for mer erfarne ansatte som ønsker å oppfriske eksisterende kompetanse.

 

Praktisk informasjon 

Dato

19. - 20. oktober

Tid

fra kl. 09.00 - 11.30 begge dager

Sted

På egen PC - hjemme, eller på jobb

Kursavgift 

Kr 3 600,- 

Påmeldingsfrist 

4. oktober

 

Meld på 

 

Program 

Webinaret tar for seg de mest sentrale problemstillingene banken møter, ved mislighold i et næringsengasjement. Det legges vekt på praktiske tilnærminger, og gjennomgangen knytter seg i stor grad til de standard avtaledokumenter som brukes i dag. Rekkefølgen på de ulike aksjoner blir tatt opp, og formålet er å sette saksbehandler, i bedre stand til å ta de rette avgjørelsene til rett til.

Vi ser på:

  • Oppsigelse
  • Tiltredelse
  • Realisasjon

 

ved mislighold i næringsengasjementer

 

  

Meld på 

 

 

Praktisk informasjon 

Webinaret gjennomføres over 2 dager fra kl. 09.00 - kl. 12.00. 

På webinardagen vil du motta en link til e-postadressen som du har registrert deg med. Lenken kobler deg opp i klasserommet, som er en plattform for webinarer. 

Vi anbefaler at du logger deg på minst 10 minutter før oppstart for å sikre deg at du kommer inn i "klasserommet". Klasserommet åpnes opp 1 time før webinaret starter så du har mulighet for å teste lyd, bilde og nett.

 

Meld på

 

Foredragsholdere

Rune Stavenes, advokat Advokatfellesskap Laastad Stavenes
Han har avholdt en rekke bankgarantikurs de siste årene. Vi får meget gode tilbakemeldinger på faglig innhold og nytte av tidligere bankgarantikurs han har holdt.


Meld på 

 

Påmeldingsregler

Påmeldingsreglene vil variere i året 2021 for de forskjellige arrangementene grunnet Covid-19. Når det ikke er mulig å gjennomføre kurs, konferanser grunnet Covid-19 vil arrangementer kunne bli flyttet til en ny dato, eller satt opp som webinar alternativt kansellert. Spama følger nøye med på utviklingen, og vil vurdere situasjonen og flytting av arrangementer fortløpende.

  1. Påmeldingen er bindende.
  2. Blir du forhindret fra å møte er avbestilingsfristen 2 uker før oppstart av
    arrangementet, gitt forsvarlig gjennomføring iht Covid-19 reglene
  3. Dersom kursarrangør blir belastet for avmeldte deltakere av hotellet, blir belastningen videresendt til arbeidsgiver.
  4. Hvis du blir forhindret fra å møte, er det fullt mulig å la en kollega overta plassen din.
  5. Ved sykdom gjelder reglene overfor.

.

Meld på 

 

 

Bekreftet påmelding blir sendt ca. 2 uker før kursstart.