FIN - Samskyldnere

Webinar
Dato: 8. november 2022
fra kl. 09.00 - kl. 10.30
Påmeldingsfrist: 29. oktober


Nyheter i loven - hvilke områder blir påvirket og hva endres og hva videreføres?

I dette webinaret vil vi se på finansavtalelovens nye regler om samskyldnere og samskyldneransvar også i forhold til utlånsforskriften, kredittvurdering sammen eller hver for seg, solidar eller pro rata – ansvar og diskutere mulig behov for endringer i forhold til dagens praksis.

Spama presenterer en serie webinarer som tar for seg ulike tema knyttet til den nye finansavtaleloven. Loven er ennå ikke trådt i kraft, men forventes å gjelde fra 1.1.2023 eller i løpet av 1 halvår 2023. På denne bakgrunn, og i lys av at forskrifter til loven er på høring og ennå ikke endelig vedtatt tar vi forbehold om justeringer i forhold til tema og faglig innhold.


Målgruppe

Ledere/ansvarlige innenfor rådgivning, kreditt og rådgivere. Bankens juridiske miljø vil selvfølgelig også ha nytte av å delta.

Praktisk informasjon

Tid

fra kl. 09.00 til kl. 10.30

Dato

8. november 2022

Sted

På egen PC - hjemme, eller på jobb

Kursavgift

Kr 2 150,-

Påmeldingsfrist

29. oktoberMeld på 

 

Programposter

I dette webinaret vil vi se på finansavtalelovens nye regler om samskyldnere og samskyldneransvar også i forhold til utlånsforskriften, kredittvurdering sammen eller hver for seg, solidar eller pro rata – ansvar og diskutere mulig behov for endringer i forhold til dagens praksis.

Meld på  

 

Gjennomføring

Webinaret gjennomføres 8. november kl. 09.00 - kl. 10.30.

På webinardagen vil du motta en link til e-postadressen som du har registrert deg med. Kursrommet åpnes kl. 08.30 hvis du ønsker å teste at lyd og bilde fungerer som det skal.

Praktisk informasjon
Står det – Creating your session når du klikker på «knappen» Bli med er det pga en brannmur. Logg deg da på via bankens Gjestenett.

Logger du deg normalt inn via Citrix, gjør følgende: Koble deg opp via Gjestenettet i banken – du er da utenfor Citrix (Ved stasjoner PC - Dra ut nettverkskabelen av PC’en, og gå inn som gjest i nettverket.  Du vil da ved å klikke på knappen Bli med komme rett inn i webinaret.

Viktig med et godt internett - og en nettleser som ligger utenfor bankinterne pålogginger, f.eks Citrix. Vi anbefaler at nettleseren Internett Explorer ikke brukes, da de fleste verktøy ikke lenger støttes av denne nettleseren, bruk gjerne nettleseren Chrome.

Meld på 

 

Foredragsholdere

Eivind Ingolfsen, advokat emeritus
Eivind har avholdt en rekke kurs for Spama de siste årene. Vi får meget gode tilbakemeldinger på faglig innhold og nytte av tidligere kurs han har holdt.

 

Meld på 

 

Påmeldingsregler

Påmeldingsreglene vil variere i året 2022 for de forskjellige arrangementene grunnet Covid-19. Når det ikke er mulig å gjennomføre kurs, konferanser grunnet Covid-19 vil arrangementer kunne bli flyttet til en ny dato, eller satt opp som webinar, alternativt kansellert. Spama følger nøye med på utviklingen, og vil vurdere situasjonen og flytting av arrangementer fortløpende.

  1. Påmeldingen er bindende.
  2. Blir du forhindret fra å møte er avbestilingsfristen 2 uker før oppstart av 
    arrangementet.
  3. Dersom kursarrangør blir belastet for avmeldte deltakere av hotellet, blir belastningen videresendt til arbeidsgiver.
  4. Hvis du blir forhindret fra å møte, er det fullt mulig å la en kollega overta plassen din.
  5. Ved sykdom gjelder reglene overfor.
  6. Lenken til digitale webinarer er personlig og skal ikke videresendes, eller deles.Meld på