Kausjoner

Webinar
Dato: 29. oktober 2024
Tid: kl. 09.00 - kl. 12.00
Påmeldingsfrist: 19. oktober
 
Nyheter i finansavtaleloven - hvilke områder har blitt påvirket, hva er endret og hva videreføres?

Webinaret vil se på hva en kausjon er, hva som er endret, og hva som er videreført ifm den nye finansavtaleloven og konsekvenser dette har innenfor rådgivning på kredittområdet. Det vil særlig være personmarkedet lovendringen berører, men bedriftsmarked vil i noen grad også bli influert.


Målgruppe

Ledere og ansvarlige innenfor rådgivning, kreditt og de som jobber med kausjon i kundedialog og backoffice. Bankens juridiske miljø vil selvfølgelig også ha nytte av å delta.

Praktisk informasjon

Tid

kl. 09.00 kl. 12.00

Dato

29. oktober 2024

Sted

På egen PC - hjemme, eller på jobb

Kursavgift

kr 3 400,-

Påmeldingsfrist

19. oktoberMeld på 

 

Programposter

Webinaret vil se på hva en kausjon er, hva som er endret, og hva som er videreført ifm den nye finansavtaleloven og konsekvenser dette har innenfor rådgivning på kredittområdet. Det vil særlig være personmarkedet lovendringen berører, men bedriftsmarked vil i noen grad også bli influert.Meld på  

 

Gjennomføring

Webinaret gjennomføres 29. oktober kl. 09.00 - kl. 12.00.

På webinardagen vil du motta en link til e-postadressen som du har registrert deg med. Kursrommet åpnes kl. 08.30 hvis du ønsker å teste at lyd og bilde fungerer som det skal.

Du får mulighet til å stille spørsmål skriftlig i en chattefunksjon i «klasserommet» underveis i kurset, og alle som er i «klasserommet» ser spørsmålene. Alle deltakerne er mutet, vi kan ikke se og høre dere.


Praktisk informasjon
Står det – Creating your session når du klikker på «knappen» Bli med er det pga en brannmur. Logg deg da på via bankens Gjestenett.

Logger du deg normalt inn via Citrix, gjør følgende: Koble deg opp via Gjestenettet i banken – du er da utenfor Citrix (Ved stasjonær PC - Dra ut nettverkskabelen av PC’en, og gå inn som gjest i nettverket.  Du vil da ved å klikke på knappen Bli med komme rett inn i webinaret.

Viktig med et godt internett - og en nettleser som ligger utenfor bankinterne pålogginger, f.eks Citrix. Vi anbefaler at nettleseren Internett Explorer ikke brukes, da de fleste verktøy ikke lenger støttes av denne nettleseren, bruk gjerne nettleseren Chrome.

 

Meld på 

 

Foredragsholdere

Advokat Rune Stavenes, partner i Advokatfirmaet Kyrre 
Rune Stavenes, har vært bostyrer i ca. 30 år, og vil dele sine erfaringer på dette rettsområdet. Rune har avholdt en rekke kurs for Spama de siste årene. Vi får gode tilbakemeldinger på faglig innhold og nytte av tidligere kurs han har holdt.

 

Meld på 

 

Påmeldingsregler

Påmeldingsreglene vil variere i året 2024 for de forskjellige arrangementene. Når det ikke er mulig å gjennomføre kurs, konferanser grunnet Covid-19 vil arrangementer kunne bli flyttet til en ny dato, eller satt opp som webinar alternativt kansellert. Spama følger nøye med på utviklingen, og vil vurdere situasjonen og flytting av arrangementer fortløpende.

  1. Påmeldingen er bindende.
  2. Blir du forhindret fra å møte er avbestillingsfristen 2 uker før oppstart av arrangementet.
  3. Dersom kursarrangør blir belastet for avmeldte deltakere av hotellet, blir belastningen videresendt til arbeidsgiver.
  4. Hvis du blir forhindret fra å møte, er det fullt mulig å la en kollega overta plassen din.
  5. Ved sykdom gjelder reglene overfor.
  6. Lenken til digitale webinarer er personlig og skal ikke videresendes, eller deles.

 

Meld på