Bankregnskap - for styret og den bankansatte

Webinar
Dato: 20. august 2024
Tid: kl. 09.00 - kl. 12.00
Påmeldingsfrist: 7. august

Webinar som ser på de mest sentrale regnskapsreglene for en bank (praktisk gjennomgang av et bankregnskap), og litt om investorperspektivet.

 

I dette webinaret ser vi blant annet på de mest sentrale regnskapsreglene for en bank ved praktisk gjennomgang av et bankregnskap og innføring i sentrale nøkkeltall og lønnsomhetsmålinger i bank med fokus på investorperspektivet.


Målgruppe

Webinaret retter seg spesielt mot styremedlemmer og nyansatte i bank som ønsker en grunnleggende innføring i emnene, og ansatte som trenger en oppfrisking av bankregnskap.

Praktisk informasjon 

Dato

20. august 2024

Tid

kl. 09.00 - kl. 12.00

Sted

På egen PC - hjemme, eller på jobb

Kursavgift

kr 3 400,-

Påmeldingsfrist

7. august


Meld på 

Programposter

Vi ser blant annet på disse temaene:

Del 1: Grunnleggende om bankregnskap
Innføring i de mest sentrale regnskapsreglene for en bank ved praktisk gjennomgang av et bankregnskap.

Del 2: Bankregnskap fra investorperspektivet
Innføring i sentrale nøkkeltall og lønnsomhetsmålinger i bank med fokus på investorperspektivet.

 

Meld på  


Gjennomføring

Webinaret gjennomføres 20. august kl. 09.00 - kl. 12.00.

På webinardagen vil du motta en link til e-postadressen som du har registrert deg med. Kursrommet åpnes kl. 08.30 hvis du ønsker å teste at lyd og bilde fungerer som det skal.

Du får mulighet til å stille spørsmål skriftlig i en chattefunksjon i «møterommet» underveis i webinaret, og alle som er i «klasserommet» vil se spørsmålene. Alle deltakerne er mutet, vi kan ikke se og høre dere.

Praktisk informasjon
Står det – Creating your session når du klikker på knappen "Bli med" er det på grunn av en brannmur. Logg deg da på via bankens gjestenett.

Logger du deg normalt inn via Citrix, gjør følgende: Koble deg opp via gjestenettet i banken – du er da utenfor Citrix (ved stasjonær pc - dra ut nettverkskabelen av pc’en, og gå inn som gjest i nettverket).  Du vil da ved å klikke på knappen "Bli med" komme rett inn i webinaret.

Viktig med et godt internett - og en nettleser som ligger utenfor bankinterne pålogginger, f.eks. Citrix. Vi anbefaler at nettleseren Internett Explorer ikke brukes, da de fleste verktøy ikke lenger støttes av denne nettleseren, bruk gjerne nettleseren Chrome.


Meld på    

Foredragsholdere

Kristin Bekken, Senior Manager i EY 
Kristin har jobbet i EY siden oktober 2021, og er director i EYs CFO Advisory-team. Kristin har jobbet med bank- og finansbransjen gjennom hele sin karriere. Hun har erfaring fra revisjon, samt praktisk erfaring med finansiell rapportering fra 5 år i en større nordisk bank.

Kristin er godt kjent med rapportering av finansielle resultater til styrerommet og revisjonsutvalget, og har god kunnskap om de sentrale fokusområdene i bankregnskap.

Ida Thoresen, Manager, CFO Advisory i EY
Ida har jobbet i EY siden august 2017 og er manager i EYs CFO Advisory-team. Hun har bakgrunn som statsautorisert revisor, og har erfaring fra revisjon av selskaper innen bank- og finansbransjen. Ida har også vært en del av EYs fagavdeling, med fokus på IFRS compliance.

Ida har praktisk erfaring fra finansiell rapportering og har god kjennskap til de regnskapsmessige utfordringene en bank kan møte på.

 

Meld på 

 

Påmeldingsregler

Påmeldingsreglene vil variere i året 2024 for de forskjellige arrangementene. Når det ikke er mulig å gjennomføre kurs og konferanser vil arrangementer kunne bli flyttet til en ny dato, eller satt opp som webinar, alternativt kansellert.

  1. Påmeldingen er bindende.
  2. Blir du forhindret fra å møte er avbestillingsfristen 2 uker før oppstart av arrangementet.
  3. Dersom kursarrangør blir belastet for avmeldte deltakere av hotellet, blir belastningen videresendt til arbeidsgiver.
  4. Hvis du blir forhindret fra å møte, er det fullt mulig å la en kollega overta plassen din.
  5. Ved sykdom gjelder reglene ovenfor.
  6. Lenken til digitale webinarer er personlig og skal ikke videresendes, eller deles.

 

Meld på 

 

Bekreftet påmelding blir sendt ut ca. 1 uke før kursstart.