Andre kurs

Utforsk våre andre spennende e-læringsmuligheter! Som en ledende distributør av engasjerende digitale kurs, har vi et bredt utvalg av interaktive læringsopplevelser og tilpassede løsninger til mange ulike bedrifter.

Webkatalog

student med pc

Vi har laget en rekke korte filmsnutter om relevante temaer innenfor pensjon og personlig økonomi. Disse mini-webinarene passer for erfarne rådgivere som enten trenger oppfriskning innenfor et tema eller trenger å fordype seg i en enkel problemstilling. Her kan gammel kunnskap friskes opp og ny komme til!

   


Webkatalog pensjon

forleser om pensjon

Her gir vi deg korte og effektive webinarer på fagområdet pensjon. Webinarene varer i ca. 12–15 min.

Eksempler på temaer:

· folketrygd født før 1963
· folketrygd født 1963 og senere
· rekkefølge uttak pensjon
· skatt på pensjonsinntekter 

 

Webkatalog personlig økonomi

foreleser om personlig økonomi

Her gir vi deg korte og effektive webinarer på fagområdet personlig økonomi. Webinarene varer i ca. 12–15 min.

Eksempler på temaer:

· fremtidsfullmakt
· kryptovaluta som egenkapital
· rentefastsettelser
· sameierskapsmodeller

 

  

Finansavtaleloven

signerer dokumenter

Finansavtaleloven som kom i 2023 utløste et behov for et oppdatert kurs. Her retter vi oss mot ansatte i finansnæringen som har bruk for et innblikk i endringene fra gammel lov til ny. Kurset er nivåbasert, som gjør at du kan velge å gå gjennom deler av den eller hele, avhengig av hvilken rolle du har. Kurset inngår i autorisasjonen for sparing og investering.

 

 

Du, mens jeg har deg her

ansatt i kundemøte på pc

I denne interaktive læringen finner rådgivere i bank og forsikring tips til formuleringer i kunde-
samtalen. Plukk ut dine favoritter, legg til egne og ta notatene med inn i arbeidshverdagen i etterkant. Du utfordres også på å håndtere innvendinger fra kunder og vi kommer med våre forslag.

   

 

HMS

inkluderende arbedislivNorske bedrifter må sørge for en trygg og sunn arbeidsplass. Gjennom våre dynamiske
e-læringskurs i HMS kan du dykke ned i viktige temaer som beste praksis for risikostyring og å skape et arbeidsmiljø som prioriterer trivsel, forebygger ulykker og overholder gjeldende reguleringer.

 

 

À jour

mann leser på pc

Hensikten med Àjour er å gi rådgivere i finans en effektiv oversikt over relevante nyheter og aktuelle temaer. Her finner du en blanding av artikler og videoer levert av et team med fagpersoner innen forskjellige emneområder. Vi har fokus på å presentere stoffet på en måte som gjør det lett å omsette det til praksis i hverdagen din. 

 

Noe du lurer på?

Ta gjerne kontakt med Anne-Line Moren, tlf. 930 33 009